fbpx

STREET ART = ALL KUNST I DET OFFENTLIG ROM

                          Street Art – Graffiti – Gatekunst – Urban Art – Contemporary Art

Street Art Norge har etablert en kunsthall på 850kvm fordelt på tre haller på Vulkan i Oslo! Vi takker Aspelin Ramm for et fantastisk samarbeid, artister og store og små kunstentusiaster som bidrar med sine kunstverk til alle utstillingene.

Vi planlegger følgende utstillingsperioder:

– Åpningsutstilling, 3. februar til 3. mars
– SHE Art, 8. mars til 27. mars
– Discover the Street Art Cultural Heritage, 6. april til 26. mai
– Pop Art, 31. mai til 30. juni 
– Discover the Street Art Cultural Heritage, 5. juli til 4. august
– Refusert, 16. august til ca. 29. september
– AI, NFT & Digital Art, 18. oktober – 24. november
– Årsutstillingen, 30. november 2024 til 26. januar 2025


2025

– SHE Art, 8. mars – 6. april
– Pop Art, 31. mai til ca. 6. juli 

Vi ser frem til å kunne ønske velkommen og gi alle kunstinteresserte en ny arena og en mulighet for å bli kjent med nye artister, se historiske og fremtidige verk samt muligheten til  å kjøpe kunst på utstillingene av artister fra hele Norden.

Vårt langsiktige mål er å etablere et digitalt og fysisk museum for Street Art / Graffiti / Gatekunst i Oslo. Vi skal samle inn, konservere, dokumentere, synliggjøre, formidle og bidra til at Oslo og Norge når sine mål om å bli et kulturelt kraftsentrum.

Street Art Norge er grunnlagt av Dino Beslic og Ola Hanø og skal være en hub for gatekunst i Norden. Vi er etablert i Oslo og vil være en bidragsyter til å styrke Oslo/Norge som et kraftsenter innenfor kunst og kultur i Norden.

Bak etableringen av Street Art Norge er altså:

– Dino Beslic, som har over 22 år med erfaring og rådgivning innen print- og kunstproduksjon fra Copy Cat, hvor han bl.a bygde opp deres satsing på FineArt. Han har jobbet sammen med kunstnere og gallerier for å sikre kvalitet i hele produksjonsløpet, noe han fortsatt gjør i Street Art Norge. Dino er rett og slett the-go-to-man innenfor kunstproduksjon, med et helt eget øye for kvalitet og finesse, noe svært mange av de beste norske profesjonelle kunstnere, fotografer og bedrifter vet å sette pris på.

– Ola Hanø: Har vært selvstendig grunder innenfor utvikling, konferanse og marketing i mange år. De siste 20 årene har han gått noen hundre mil i nordiske / europeiske storbyer og beundret gatekunst, og etter hvert har interessen gått over i dyp pasjon. Med en gründerhjerne var det naturlig at dette ledet til ønsket og etter hvert en plan om å starte opp en egen kunsthall for denne kunstformen for artister i Norge og Norden.

Sammen har de to tatt initiativet til å bidra til å løfte bransjen med mål om å fremheve artistene og kunsten i Norge og Norden.

KUNSTHALLEN STREET ART NORGE

Kunsthallen Street Art Norge har tre haller med kunst fordelt på 850kvm på Vulkan i Oslo. Vi holder til i Vulkan 15, rett ved Mathallen i Oslo, Foss Videregående, Torso og Einar Granum Kunstfagskole.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
UTEGALLERI – «50 Shades of Street Art» 

I tillegg og i tilknytning til Kunsthallen på Vulkan  lanserer vi også et utegalleri. Vi regner med utskiftning på galleriet opp til fem ganger i året.
Dvs at +/- 50 artister/verk vil vises på veggen pr år. Alle verkene blir selvfølgelig stilt ut på Kunsthallen.

Har du lyst til å være med på våre utstillinger, på vårt utendørs galleri! (Har du ideer / skisser, så rop ut, ring eller send en melding 🙂

 

UTSMYKKING

Utsmykking / Kunstproduksjon til Jotun

Kunsthallen Street Art Norge, vil i økende grad også hjelpe bedrifter, organisasjoner og offentlige etater, med kunstproduksjon og utsmykkingsoppdrag. Flere og flere kontorbygg, næringsbygg og offentlige bygninger ønsker å vurdere å ha bilder, graffiti/malerier/street art på vegger samt få utviklet installasjoner på sine arbeidsplasser.


Vi hjelper til inne på arbeidsplassen, i fellesområder, kontorer og møterom samt på alle typer av vegger i samarbeid med ulike artister. Vi kan bidra til å skape en sterkere opplevelse og trivsel på arbeidsplassen, og bidrar til å skape hyggelige uteområder.

Husk at vi kan spraye/male inne også 😊

Du som er ansvarlig for markedsføring, salg, employer branding, pr, HR og generelt utsmykking. Tenk på hva du kommuniserer når du mottar besøk. Hvordan skaper du et godt førsteinntrykk?

Hvis du vil ha forslag til løsninger fra Street Art Norge på helhetlige utsmykkinger tilpasset deres lokaler, uteområder, historie, merkevare, kultur – ta kontakt for en prat.


Utsmykking på Oslo Bussterminal


I et godt samarbeid med Oslo Bussterminal og artistene Eirik Hammer og Kim Koritov Johansen  fikk vi utviklet det som for oss er den største «kjærlighetserklæring» til Oslo på selveste Oslo Bussterminal

Nå kan du, sammen med 6 millioner besøkende hvert år, se veggen som Oslo Bussterminal fikk utviklet i samarbeid med Eirik/Kim og Street Art Norge.

Kunsthallens åpningstider:

Mandag: stengt 
Tirsdag – fredag: 14:00 – 20:00
Lørdag – søndag: 11:00 – 18:00

Pris: 

  • 100,- for voksne
  • Gratis for Studenter og alle under 18 år

Ta kontakt med oss om du ønsker å bli med på våre utstillinger i 2024

Street Art Norge