fbpx

Åpningsutstillingen

2. februar til 3. mars 2024

Street Art – Graffiti – Gatekunst – Urban Art – Contemporary Art – Pop Art

Utstillingen som åpner Street Art Norge på Vulkan, vil gi deg innblikk i artister og verk som representere kunstformene som du vil møte på Vulkan i tiden fremover.

Åpningstiden er:
Tirsdag til søndag 11:00 – 18:00 (Stengt på mandager)

Vi vil ha gatekunst og kunst laget av artister som lever av å skape kunst i det offentlige rom. Vi samarbeider også med kunstsamlere og investorer som et stort engasjement og som har investert i unike kunstverk som de nå ønsker å få vist frem.  Mange av verkene som artistene stiller ut, vil være til salgs, men det er mange verk som man bare vil vise frem og som ikke er til salgs.

– Åpningsutstillingen, som åpner 3. februar, blir dynamisk og vil utvikle seg gjennom året. Man skal kunne komme på besøk flere ganger og oppleve nye verk og artister i de tre utstillingshallene på nesten 850kvm på Vulkan. Utstillingen vil bestå av Norske og Internasjonale verk. Et ambisiøst mål for Street Art Norge i 2024, er å få inn minst et unikt verk fra hver gatekunstner i Norge og Norden. Etter hvert vil vi kunne etablere et solid museum – et Nordic Street Art Museum

Noen av de verkene som besøkende kan få se er verk av den verdensberømte graffitiartisten Richard Mirando, kjent som «SEEN» og som går under «The Godfather of Graffiti» Vi har en hel vegg med orginale verk fra SEEN. Verkene er lånt ut fra ulike samlere og er ikke til salgs 🙂

Nordens største samling av verk fra Pejac?

En entusiastisk samler, har  lånt ut det som kanskje er den største private samlingen i Norden av den verdenskjente artisten Pejac. Hele 11 av hans verk kan du beundre på utstillingen. 

 

Frem til 3. mars vil du kunne oppleve en utstilling som nesten vil endre seg fra dag til dag. Flere artister og verk vil komme til på utstillingen. 

Åpningstiden er:
Tirsdag til søndag 11:00 – 18:00 (Stengt på mandager)

Følg med på våre nettsider, Facebook og Instagram i tiden fremover for mer informasjon. 

Velkommen til Kunsthallen Street Art Norge på Vulkan 15!