fbpx

Kjøpte Dolk for en flaske med Imsdal.

I 2007 fikk Alexander kjøpt en branndør som Dolk hadde sprayet verket Gasmask på, for en flaske med Imsdal. (Les artikkel på NRK.no)

Verket stod på en brandør til Norges kreative fagskole i Bergn, og i en pause så oppdaget han tilfeldig at noen holdt på å skru branndøren ned.

Norges kreative fagskole i Bergen skulle pusses opp og døren som Dolk hadde sprayet var på vei til dynga. Alexander tilbød seg å ta vare på døren i bytte mot en flaske Imsdal. Arbeiderne fikk en ting mindre å tenke på og Alexandre fikk reddet kunstverket.

I dag eies verket av Gunder Gundersen fra Larvik. Gunder er en av grynderne bak Slottsfjell og Stavernfestivalen, og har en forkjærlighet for gatekunst. Han har tatt godt vare på verket, og da Kunsthallen Street Art Norge tok kontakt var hovedgrunnen for at han sa ja, at det kunne gi flere muligheten til å få sett verket.

Kunsthallen Street Art Norge er super happy for å kunne vise frem dette verket fra Dolk. Kunsthallen Street Art Norge har åpent tirsdag- søndag mellom 11.00 – 18.00.

Gunder har bidratt med et verk til som vi vil presentere om ikke alt for lenge. Vi håper at flere entusiaster som tar kontakt med lignende historiske objekter som kan stilles ut på Kunsthallen – ta kontakt med oss på hei@streetartnorge.no eller ring oss på 922 922 28